Personvernerklæring - Honda Strømaggregat
19th Ave New York, NY 95822, USA

Personvernerklæring

Når du er i kontakt med Berema via hondastrømaggregat.no, gir du Berema tilgang til opplysninger om deg. Personvernerklæringen forteller hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det, og hva vi bruker opplysningene til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg, som navn, telefonnummer og e-post. Hvordan du bruker et nettsted, kan også regnes som personopplysninger. For eksempel hva du har klikket på, nyhetsbrev du abonnerer på, og hvem du gir «likes» til.

Informasjon vi samler om deg gjennom informasjonskapsler

For å vite hvordan folk bruker nettsiden vår, henter vi informasjon ved hjelp av informasjonskapsler(cookies). Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics til dette. Vi får for eksempel vite tidspunkt på dagen, hvilke sider som besøkes, og hvor lenge brukerne er der. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette. Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. For å sikre personvernet ditt bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere deg, inkludert IP-adresse, blir anonymisert. På nettvett.no kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Opplysninger du selv oppgir

Bestillingsskjema

Du kan bestille aggregat direkte fra nettsiden. Da blir du bedt om å oppgi navn, e-post og hvilket fylke du bor i. Dette er opplysninger vi trenger for å koble deg til nærmeste forhandler, og data sendes direkte til forhandler. Data brukes ikke til andre formål, og de slettes fra vårt arkiv umiddelbart.

Kontakt

Om du har spørsmål knyttet til hondastrømaggregat.no og personvern, ta kontakt på heidi.odegaard@berema.no